Produse promotionale

Articole, Stiri, Evenimente

Cadouri promotionale business

19.06.2013

Sansele de reusita ale unei afaceri cresc considerabil daca se investeste in promovarea eficienta a activitatii si in crearea unei imagini profesioniste a firmei in ochii clientilor, angajatilor  si ai partenerilor de afaceri. Oferirea de cadouri promotionale reprezinta o buna modalitate de a face publicitate si de a crea o legatura speciala cu cei care au contribuit la succesul afacerii tale. Nu conteaza valoarea cadoului promotional, important este gestul de a-l oferi. Oamenii apreciaza astfel de gesturi, un cadou promotional reprezentand un mod palpabil de a spune : Multumesc !

Studiile derulate in domeniul publicitatii au demonstrat faptul ca firmele care ofera cadouri promotionale angajatilor, clientilor sau partenerilor de afaceri se bucura de mai mare popularitate in randul acestora. Cei care primesc produse promotionale sunt incurajati sa caute si sa achizitioneze si alte produse sau servicii ale firmei.

SC Keops Star Srl propune clientilor produse promotionale deosebite, oricare dintre acestea putand reprezenta elementul de baza al unei campanii de publicitate. In catalogul Impression se gasesc cadouri promotionale  potrivite pentru fiecare ocazie.  Produsele promotionale Impression sunt produse de incredere si au preturi accesibile.

In catalogul Impression sunt bine reprezentate produse promotionale din categoriile electronice, birou, instrumente de scris, vitalitate, casa, voiaj, eco, vara si articole pentru copii. Printre produse promotionale speciale prezente in catalog se numara ceaiurile Loyal Tea si intrumentele de scris Charles Dickens. Astfel de cadouri promotionale nu vor fi trecute cu vederea. Ceaiurile Loyal Tea se bucura de o prezentare deosebita, numele acestui produs promotional fiind mai mult decat sugestiv. Puteti avea ceaiul fimei d-voastra, intr-un ambalaj personalizat ce elementele firmei; ceaiurile Loyal Tea vor crea impresia dorita atunci cand sunt servite in timpul unei intalniri, unui eveniment sau chiar intr-o sedinta la  birou. Oferind astfel de ceaiuri cadou, veti obtine efectul dorit deoarece micile detalii sunt cele care conteaza si fac diferenta.

Instrumentele de scris Charles Dickens retin atentia atat prin numele pe care il poarta, cat si prin designul special care reinventeaza intr-o maniera moderna elemente specifice instrumentelor de scris din vremea marelui scriitor american. Oferite in cutii elegante, aceste produse promotionale vor fi apreciate de toti cei care cunosc valoarea unui astfel de cadou si mesajul pe care acesta il transmite.  Alegand produse promotionale Impression veti ”impresiona” clienti, angajati si partenerii de afaceri!

Cadouri promotionale business Cadouri promotionale business Cadouri promotionale business Cadouri promotionale business Cadouri promotionale business Cadouri promotionale businessProduse promotionale Eco

Activitatea zilnica de birou poate fi facuta protejand in acelasi timp si mediul prin produse promotionale ecologice: pixuri reciclabile, carnetele recilabile, ascutitoare eco, rigle reciclabile, geanti, mape recilabile, ceas eco, calculator eco, breloc eco.

Sacosa de cumparaturi RecycleBanduliera BiobandGeantă SealSacosa cumparaturi ShopwellGeanta VerneMapa documente NeloGeanta FlubberGeanta ExpoSacosa cumparaturi LongishSacosa cumparaturi ShortySacosa cumparaturi  DharSacosa cumparaturi Aloe
vezi toate

Procedee de personalizare

Personalizarea acestor obiecte se poate face in functie de tipul produsului prin:

TampografieSerigrafieTransfer termicFolioGravuraTimbru secTipar digital

Creează-ti modelul de pix preferat aici!