Produse promotionale

Articole, Stiri, Evenimente

Produse promotionale MCollection

09.09.2013

Transformarea unei idei intr-o afacere de succes presupune munca sustinuta, dorinta de a reusi si o strategie de promovare. Publicitatea unei afaceri contribuie in mod decisiv la felul in care serviciile sau produsele unei firme vor fi percepute si cumparate de catre clienti. SC Keops Star Srl comercializeaza o varietate de produse promotionale care se adreseaza tuturor domeniilor de activitate; produsele promotionale prezente in categoriile moda, vitality, agende, birou, instrumente de scris, voiaj, electronice, birou si eco se remarca prin calitate si prin design. Produsele promotionale MCollection reprezinta o alegere inspirata pentru orice tip de activitate publicitara.

Catalogul de produse promotionale MCollection ofera celor interesati multiple idei pentru organizarea activitatilor de publicitate. Produsele promotionale din gama Mark Twain reprezinta o alegere potrivita pentru cei care activeaza in zona business; aceste produse se disting prin linia eleganta si atentia pentru detalii. In gama de produse promotionale Mark Twain predomina modelele clasice si culorile sobre care au trecut testul timpului.

Instrumentele de scris Mark Twain sunt foarte bine reprezentate in catalogul de produse promotionale MCollection; trasatura comuna a instrumentelor de scris Mark Twain este eleganta si calitatea produselor. Aceste instrumente de scris sunt oferite clientilor in cutii cadou de tip etui sau in penare confectionate din piele naturala. Elemente de design ale instrumentelor de scris se regasesc pe cutia cadou sau pe penar, efectul creat fiind acela de unitate. Seturile de scris Mark Twain contin doua sau trei instrumente de scris si un etui sau un penar; aceste seturi reprezinta un cadou promotional perfect pentru cei care stiu sa aprecieze produsele de calitate.

Mapele de documente Mark Twain confectionate din piele naturala sau artificiala pot completa perfect un cadou oferit  partenerilor de afaceri. Creatorii liniei de produse promotionale Mark Twain s-au gandit la toate nevoile unui om de afaceri,  o persoana ce combina dinamismul activitatii cu imaginea impecabila pe care o afiseaza clientilor. Pentru completarea setului business puteti opta pentru o geanta business  si o geanta de voiaj din colectia Mark Twain.

Cataloagele de produse promotionale  Europa Enterprise, Cool 2013, MCollection, Hildea si Impressions ofera firmelor toate articolele necesare desfasurarii activitatii de birou. Instrumente de scris  Mark Twain prezente in catalogul de produse promotionale MCollection reprezinta cadouri promotionale deosebite ; aceste produse promotionale scriu  povestea succesului, poveste care poate fi si a ta !

Produse promotionale MCollection Produse promotionale MCollection Produse promotionale MCollection Produse promotionale MCollection Produse promotionale MCollection Produse promotionale MCollection Produse promotionale MCollectionProduse promotionale Eco

Activitatea zilnica de birou poate fi facuta protejand in acelasi timp si mediul prin produse promotionale ecologice: pixuri reciclabile, carnetele recilabile, ascutitoare eco, rigle reciclabile, geanti, mape recilabile, ceas eco, calculator eco, breloc eco.

Sacosa de cumparaturi RecycleBanduliera BiobandGeantă SealSacosa cumparaturi ShopwellGeanta VerneMapa documente NeloGeanta FlubberGeanta ExpoSacosa cumparaturi LongishSacosa cumparaturi ShortySacosa cumparaturi  DharSacosa cumparaturi Aloe
vezi toate

Procedee de personalizare

Personalizarea acestor obiecte se poate face in functie de tipul produsului prin:

TampografieSerigrafieTransfer termicFolioGravuraTimbru secTipar digital

Creează-ti modelul de pix preferat aici!