Produse promotionale

Articole, Stiri, Evenimente

Produse promotionale personalizate folosite in competitii sportive

11.07.2013

Publicitatea este mecanismul prin intermediul caruia poate fi promovata orice idee sau orice initiativa. O companie care doreste sa fie perceputa de catre clienti si de catre colaboratori ca o companie cu o pozitie solida pe piata, intr-o economie atat de instabila, se va preocupa constant si intens de promovarea unei imagini profesioniste in domeniul in care activeaza. Operatiunile de sponsorizare pot fi o buna metoda de a face publicitate firmei si activitatii acesteia. Amploarea activitatii sponsorizate influenteaza direct publicitatea creata in jurul firmei ce are calitatea de sponsor, crescand gradul de expunere al acesteia. Competitiile sportive organizate la nivel local, national sau international reprezinta un bun prilej pentru a face cunoscuta publicului firma si produsele sau serviciile acesteia. Activitatile de sponsorizare reprezinta dovada implicarii companiei in viata socio-culturala a comunitatii din care face parte.

SC Keops Star Srl ofera clientilor servicii de consultanta pentru organizarea cat mai eficienta a activitatilor de promovoare a imaginii firmei. Cataloagele de produse promotionale Cool 2013, Europa Entreprise, MCollection, Hildea si Impression, postate on-line pe site-ul firmei www.promotional-zone.ro, contin produse promotionale ce pot fi folosite cu succes in scopuri promotionale in cadrul competitiilor sportive. Din categoria acestor produse promotionale mentionam produsele promotionale de tip recipient de apa, termos, lanyard, tricou, sapca, rucsac, vesta reflectorizanta, busola si ceas.

Competitiile sportive cum sunt maratoanele, cursele de ciclism sau  cursele de motociclism se bucura de o mare popularitate, numarul de participanti fiind foarte mare. In cadrul acestor competitii sportive pot fi oferite participantilor, concurenti si sustinatori, produse promotionale personalizate cu numele sponsorilor. Pentru maximizarea efectului pot fi alese produse promotionale de tipul articolelor sportive, necesare pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii sportive.

Produsele promotionale oferite clientilor de catre firma SC Keops Star Srl pot fi personalizate la cerere cu elementele distinctive dorite de catre client cum ar fi nume firmei, sloganul acesteia sau numele unui produs sau serviciu pe care firma doreste sa-l promoveze. In functie de tipul produselor promotionale alese, pot fi folosite urmatoarele procedee de personalizare: tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital. Firma SC Keops Star Srl va ofera consultanta de specialitate in vederea alegerii celor mai potrivite produse promotionale pentru promovarea eficienta si profesionista a afacerii dumneavoastra.

Produse promotionale personalizate folosite in competitii sportive Produse promotionale personalizate folosite in competitii sportive Produse promotionale personalizate folosite in competitii sportive Produse promotionale personalizate folosite in competitii sportive Produse promotionale personalizate folosite in competitii sportive Produse promotionale personalizate folosite in competitii sportiveProduse promotionale Eco

Activitatea zilnica de birou poate fi facuta protejand in acelasi timp si mediul prin produse promotionale ecologice: pixuri reciclabile, carnetele recilabile, ascutitoare eco, rigle reciclabile, geanti, mape recilabile, ceas eco, calculator eco, breloc eco.

Sacosa de cumparaturi RecycleBanduliera BiobandGeantă SealSacosa cumparaturi ShopwellGeanta VerneMapa documente NeloGeanta FlubberGeanta ExpoSacosa cumparaturi LongishSacosa cumparaturi ShortySacosa cumparaturi  DharSacosa cumparaturi Aloe
vezi toate

Procedee de personalizare

Personalizarea acestor obiecte se poate face in functie de tipul produsului prin:

TampografieSerigrafieTransfer termicFolioGravuraTimbru secTipar digital

Creează-ti modelul de pix preferat aici!